06 20 466 1954 info@zaino.hu

Az autómosásnak is megvan a professzionalitása. Nem mindegy hogyan mosod le az autódat, és ha az alábbi hibákat elköveted, akkor bizony nem leszel elégedett az autómosással.

Csíkos szélvédő, fényben előjövő piszkok, lesz itt minden …

 

  1. – Mivel mosod az autódat?

Remélem Te nem abba a csoportba tartozol aki mosogatószerrel sikálja az autót, de ezen felül sem mindegy, hogy milyen autósampont használsz.

Ha mosogatóval meg mindenféle tisztítószerrel mosod az autódat, ami nem kifejezetten az autóra lett kitalálva, akkor a fényezést hihetetlenül rongálod. Karcos polír, alig lejövő tisztítószer, és pókhálószerű rászáradás… ezek keletkeznek, ha nem a megfelelőt választod.

Használj autósampont, ami megfogja magát hálálni. Nálunk is kaphatsz autósampont, ami a fényezés molekula szerkezetét nem sérti, így ragyogó lesz az autód.

 

  1. – Honnan, hová?

Fentről lefelé dolgozz, így nem lesz foltos az autó, és amikor a piszok lejön az autó tetejéről, olyan helyre megy, amit még úgy is lefogsz mosni. Tehát tetőtől, le a kerekek felé.

És a szivaccsal se körkörös mozdulatokkal dolgozz, hanem fentről lefelé, ez megint egy újabb trükk, amivel a foltosságnak a valószínűségét redukálhatod le.

 

  1. – Mosd le az abroncsot is

A kerékjáratról és az abroncsól  nagyon sokan megfeledkeznek, pedig egy tiszta autó akkor tiszta, ha a kerék is tiszta.

 

  1. – Csíkos üveg

A csíkos üveg ellen van egy roppant egyszerű megoldás. Ne húzd le rögtön róluk a vizet, hanem hagyd megszáradni őket. 1 óra és megszárad, időjárástól függően, és biztosan nem lesz csíkos az üveg.

 

Reméljük, hogy elegendő információt tudtunk neked biztosítani ahhoz, hogy profibb legyen az autómosási technikád. 🙂

 

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés