06 20 466 1954 info@zaino.hu

Z-18™ Agyagrúd

7,990 Ft

Gyorsan és biztonságosan eltávolítja a szennyeződéseket. Tükör-sima lesz tőle a fényezés!

Cikkszám: Z-18 Kategória:

Leírás

Termék leírása

(ClayBar™)

Gyorsan és biztonságosan eltávolítja a szennyeződéseket. Tükör-sima lesz tőle a fényezés!

A Z-18 Agyagrúd egy képlékeny, szintetikus anyag, amely gyorsan és hatékonyan eltávolítja a festett- és üveg felületekbe beágyazódott szennyeződéseket. Az autógyártók és fényezők által évek óta használt anyag tökéletes azoknak a szennyeződéseknek az eltávolítására, amelyekkel a hagyományos tisztítószerek nem birkóznak meg.

A Z-18 Agyagrúd nem roncsol és hatékonyabban működik mint a kémiai alapú tisztítószerek. Megfelelő használati mód mellett biztonságosan használható bármilyen fényezett felületen.

A Z-18 Agyagrúd segítségével könnyen eltávolíthatók az alábbiak:

  1. Sínpor – Apró, éles fémszemcsék, amelyek beágyazódnak a fényezésbe és komoly károkat okozhatnak. Az új autók 70%-át vasúton szállítják a gyárból, illetve ha bármikor sínek közelében tároljuk autónkat, könnyen összeszedhet ilyen jellegű szennyeződést.
  2. Fékpor – Gyakorlatilag szintén apró, éles fémszemcsékből áll. Az utóbbi években a fékbetétek már nem azbesztből, hanem fémből/fémreszelékből állnak. Minden fékezésnél apró fémszemcsék kerülnek a levegőbe és egy részük mélyen beleágyazódik a fényezés legfelső rétegébe.
  3. Ipari szennyezés – Az ipari szennyezés sokféle formája jelent veszélyt, ideértve a városi szmog-ot is. Ezek a kémiailag agresszív szennyeződések lerakódnak a gépkocsik fényezésére és hosszabb távon, kezelés nélkül súlyos károkat okozhatnak.
  4. Fagyanta, bogár maradványok, madárürülék, kátrány, festékek, savas eső kicsapódások – ezek a szennyeződések komolyan kikezdhetik a fényezést, foltossá, fakóvá teszik és elvékonyítják a védőréteget.

A Z-18 Agyagrúd használata erősen javasolt a Zaino kezelés előtti felület-előkészítésre.

A Z-18 csomag 2db 60g-os rudat tartalmaz.

További információk

Packed:

2×60 gr

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Z-18™ Agyagrúd” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés