06 20 466 1954 info@zaino.hu

Z-2 PRO™ Szintetikus Wax

7,990 Ft

A Z-2 PRO™-val megvalósítottuk a lehetetlent!

Cikkszám: Z-2 Kategória:

Leírás

(Show Car Polish™)

Színtelen lakk felületű fényezéshez.

A Z-2 PRO™-val megvalósítottuk a lehetetlent!

Megtettük azt, amelyre egyetlen más gyártó sem volt képes – olyan terméket hoztunk létre, amely magasan felette áll a korábbi Zaino Z-2™-nek. Az új termék a Z-2 PRO™.

A Z-2 PRO™ tulajdonságai:

  • Verhetetlen fény, csillogás, mélység, tisztaság és tükrözés
  • Megdöbbentő tartósság
  • Még egyszerűbb használat – könnyen, gyorsan, várakozás nélkül felvihető
  • Nincs por vagy egyéb maradvány mint más polírozószereknél és waxoknál

Legyen ön teljesen kezdő, lelkes autóápoló vagy okleveles autó-őrült, a Z-2 PRO™ biztosan le fogja nyűgözni. A Z-2 PRO™ a legmagasabb színtű fénnyel, csillogással, tükröződéssel, mélységgel és tisztasággal büszkélkedhet, ráadásul ezeket a kivételes optikai tulajdonságokat több hónapra biztosítja, köszönhetően a hosszú évek kutatása során kifejlesztett szintetikus polimer-alapú védelemnek.

A Z-2 PRO™ azzal a céllal készült, hogy bármilyen autó fényezését még látványosabbá tegye. A Z-2 PRO™ könnyedén felvihető és hosszú időre biztosítja autójának azt a döbbenetes külsőt, ami biztosan vonzani fogja a tekinteteket.

Nincs arra szükség, hogy hétvégéit autójának ápolásával és fényezésének védelmével töltse, a Z-2 PRO™ egyetlen felvitellel is hosszú hónapokra biztosítja a védelmet és gyönyörű látványt – és ez nem túlzás! Tesztelőink több mint fél éves védelemről számolnak be még a legextrémebb körülmények között is. A Z-2 PRO™ Ultra-Guard™ UV(40) fényvédelmet is tartalmaz, ami tökéletesen megvédi fényezését a fakulástól.

A Z-2 PRO™ optikailag tökéletes, ezért képes arra, amelyre egyetlen más termék sem – olyannak láttatja autójának fényezését amilyennek mindig is lennie kellett volna. A Z-2 PRO™ olyan csúcsmodern, legmagasabb szintű tudományos munkával kifejlesztett optikai látványkiemelőket és fényesség-fokozókat tartalmaz, amelyek bármilyen fényezésből kihozzák a maximumot.

A Z-2 PRO™ nem hagy maga után semmilyen maradványt és nem teszi foltossá a műanyag és gumi szegélyeket. A speciális összetevők új életet lehelnek a kifakult vagy lemattult gumi és műanyag részekbe is.

Bár a Z-2 PRO™ egyszeri felvitel esetén is hosszú hónapokig tartó gyönyörű külsőt kölcsönöz autójának, a Z-2 PRO™ több rétegben is felvihető a még döbbenetesebb eredmény elérése érdekében.  Minden újabb réteggel a fényezés még csillogóbb, még tükrösebb és még mélyebb fényű lesz.

A Z-2 PRO™ teljes védelmet nyújt a fényezésnek a környezeti ártalmaktól, és hosszantartó, lenyűgöző szalonautó külsőt kölcsönöz járművének. Egyszerűen megfogalmazva: autója fényezésének semmi másra nem lesz szüksége. A Z-2 PRO™ jobban teljesít, jobban véd, szebb külsőt ad és tovább tart mint bármely más termék. Garantált!

A Z-2 PRO™ palack 236 ml folyadékot tartalmaz, amely egy közepes méretű autó 10-15 kezeléséhez elegendő.

További információk

kiszerelés

236 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Z-2 PRO™ Szintetikus Wax” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés