06 20 466 1954 info@zaino.hu

Z-5™ Szintetikus Wax

8,990 Ft

Az elérhető legtökéletesebb, legmélyebb tükörfényt nyújtja az eredeti fényezés károsítása nélkül.

Cikkszám: Z-5 Kategória:

Leírás

(Show Car Polish™)

Pókhálós vagy enyhén karcos fényezésre.

Az elérhető legtökéletesebb, legmélyebb tükörfényt nyújtja az eredeti fényezés károsítása nélkül.

Nincs kemény munka… csak kiváló eredmény!

Kitölti és eltűnteti az enyhe felületi karcolásokat, „pókhálósodást” és a körkörös mosó-karcokat!

Azt mondják a „fekete autó az autóápoló szakember mestervizsgája”. Legyen Önnek akár fekete, sötétkék, zöld vagy piros autója, a Z-5™ Wax-al nemcsak átmegy a vizsgán, hanem csillagos ötösre teljesíti!

A Zaino Z-5™ Wax forradalmian új, csiszolóanyagoktól mentes, mikro-réskitöltő polimer technológiája teljesen eltűnteti a kisebb felületi karcolásokat. Az eredmény pedig egy optikailag tökéletes, nedves hatású, mély tükörfény, amely ráadásul strapabíró és tartós.

A Z-5™ Wax az egyetlen valódi polimer-alapú védőszer, amely képes kitölteni és eltűntetni a kisebb felületi karcokat, „pókhálósodást” és a körkörös mosó-karcokat és egyenletes, mélyen fénylő felületet varázsol autójára, anélkül, hogy az eredeti fényezés bármilyen mértékben is elvékonyodna. Autója fényezése olyan hibátlan lesz, amilyennek még sohasem látta!

Mint az összes hasonló Zaino termék, a Z-5™ Wax is korszerű, legmagasabb szintű tudományos munkával kifejlesztett optikai látványkiemelőket és fényesség-fokozókat tartalmaz, illetve a még teljesebb védelem érdekében Ultra-Gard™ UV(40) fényvédő szerrel védi fényezését az UV sugarak káros hatásitól.

Vége a hibák eltűntetésére irányuló örökös kűzdelemnek. A Z-5™ Wax megcsinálja a munkát Ön helyett, az eredmény pedig garantáltan felülmúlja majd várakozásait!

A Z-5™ palack 236 ml folyadékot tartalmaz, amely egy közepes méretű autó 15-20 kezeléséhez elegendő.

 

A LEGJOBB EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN

Vizsgálja meg autója fényezését. Ha a karcolások és egyéb hibák mélyebbek, a felületet finom polírozóanyaggal kell előkészíteni. Kenjen annyi réteg Z-5™ Wax-ot a felületre, amennyi a karcok eltűntetéséhez szükséges. A legtökéletesebb hatás érdekében a Z-5™ Wax rétegre/rétegekre vigyen fel egy (vagy több) réteg Z-2 PRO™ Wax-ot. A Z-2 PRO™ még tükrözőbb felületet képez, mint a Z-5™. Minden réteg között használjon Z-6 Fényesség-fokozó és Gyorsápoló Spray-t. Tartsa rendszeresen karban a felületet Z-7™ Autósampon autómosóval és szükség szerint Z-6™ gyorsfénnyel. Amennyiben lehetséges, kerülje a polírozóanyagok használatát, mert ezek a fényezés felső rétegét elvékonyítják.. Mélyebb karcok és sérülések esetén azonban lehet, hogy nincs más megoldás. Ha nem tapasztal látható változást a karcolásokban 1-3 Z-5 réteg felvitele után, akkor a Z-PC™ Finompolírozóra lesz szüksége

További információk

Packed:

236 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Z-5™ Szintetikus Wax” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés