06 20 466 1954 info@zaino.hu

Z-6™ Fényesség-fokozó és Gyorsápoló Spray

4,990 Ft

Gyorsan és hatékonyan újjá varázsolja a régebben waxolt felületet! Extra védelmet és intenzitást biztosít a frissen waxolt fényezésnek. A felnikre is tökéletes… csillog és véd!

Cikkszám: Z-6 Kategória:

Leírás

(Ultra Clean Gloss Enhancer Spray™)

Gyorsan és hatékonyan újjá varázsolja a régebben waxolt felületet!

Extra védelmet és intenzitást biztosít a frissen waxolt fényezésnek.

A felnikre is tökéletes… csillog és véd!

A Z-6™ Gyorsápoló Spray egy úttörő termék, mely a korábban waxolt felületnek egy csapásra visszaadja eredeti fényét, a frissen waxolt felületet pedig még fényesebbé teszi. A Z-6™ Gyorsápoló Spray nagyon fontos komponense a Zaino Show Car rendszernek. Speciális polimer-alapú fényesség-fokozó összetevőivel drámai módon feljavítja a Zaino termékekkel kezelt felület fényét.

A Z-6™ Gyorsápoló Spray hét különböző optikai összetevőjével tovább növeli a Zaino-val kezelt felület fényét, mélységét és optikai tiszaságát. Emellett különösen ajánlott a vízfoltok, ujjlenyomatok és egyéb apró szennyeződések villámgyors és biztonságos eltávolítására a fényezésről.

A Z-6™ Gyorsápoló Spray kémiai úton kapcsolódik bármelyik Zaino wax-hoz és ezzel tovább növeli a felület fényét, optikai tisztaságát, mélységét, valamint a napsütés és egyéb környezeti hatások elleni védelmét.

A Z-6™ Gyorsápoló Spray spray hatása döbbenetes. Azon felül, hogy fényezését új dimenziókba emeli, antisztatikus formulája segítségével 60%-al csökkenti por és kosz lerakódását a felületen.

Megjegyzés: A legjobb hatást a termék eredeti koncentrációjában lehet elérni. Vannak azonban akiknek nehézséget okoz az eredeti, kifejezetten magas koncentrációjú anyag egyenletes eloszlatása a kezelendő felületen. A könnyebb kezelhetőség érdekében a Z-6™ desztillált vízzel higítható, 1:1 arányig. A higítást óvatosan növelve kisérletezze ki, hogy melyik az Önnek leginkább megfelelő koncentráció. Ne feledje azonban: a legjobb hatás higítás nélkül érhető el.

A Z-6™ palack 473 ml folyadékot tartalmaz.

További információk

Packed:

473 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Z-6™ Fényesség-fokozó és Gyorsápoló Spray” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés