06 20 466 1954 info@zaino.hu

Z-8™ Exkluzív Ápoló Spray

9,900 Ft

Jobban magára fogja vonni az emberek figyelmét, mint korábban bármikor!

Cikkszám: Z-8 Kategória:

Leírás

Termék leírása

(Grand Finale Spray Seal™)

Még több figyelmet szeretne?

Figyelmeztetés: A Z-8 Grand Finale™ Spray Seal használatával jobban magára fogja vonni az emberek figyelmét, mint korábban bármikor. Készüljön fel, hogy tovább fog tartani a tankolás, a bevásárlás utáni pakolás és a gyorséttermekből sem fog olyan gyorsan szabadulni, mert mindenki tudni akarja majd, hogy mivel éri el, hogy autója fényezése ilyen káprázatos legyen.

Ne mondja, hogy nem figyelmeztettük…

Soha nem volt kérdéses, hogy a Zaino termékek olyan külsőt kölcsönöznek autójának, aminek nincs párja. A Z-8™-al még magasabb szintre léphet. A Z-8™ nem a Z-6™ utódja, úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen kiegészítsék egymást.

A Z-8 Grand Finale™ Spray Seal  lehetőséget ad arra, hogy drasztikusan feljavítsa a Zaino rendszerrel elért – amúgy is fantasztikus – látványt és védelmet. Autós találkozóra megy és le akar nyűgözni mindenkit? Használja a Z-8™-at! Hosszabb útra indul és extra védelemre van szüksége? Vigyen magával egy kis Z-8™-at!

A Z-8 Grand Finale™ Spray Seal 25 vadonatúj kémiai összetevővel éri el a létező legmagasabb szintű ragyogást, legmélyebb fényt, legsimább külsőt és legerősebb védelmet. Egyetlen más szer sem ér a nyomába. Ne feledje azonban, hogy a Z-8™ nem az átlagembernek készült és nem is mindennapos használatra. Azokra a különleges alkalmakra való, amikor a többi Zaino termék által nyújtott káprázatos látványnál is többre van szükség.

Ha készen áll arra, hogy autója fényezését korábban elképzelhetetlen szintre emelje, rendeljen egy palack Z-8 Grand Finale™ Spray Seal-t – garantáltan le lesz nyűgözve!

A Z-8 Grand Finale™ Spray Seal:

  • Továbbfejlesztett polimer-alapú optikai összetevőinek köszönhetően mélyen tükröző, csillogó, telt színű, kivételes szépségű felületet képez
  • Kivételesen sima felülete taszítja a vizet, port és egyéb szennyeződéseket
  • Hetekre biztosítja autójának a lenyűgöző külsőt
  • UV védelmet tartalmaz, hogy védje autója fényezését a nap káros hatásaitól
  • Nagyon egyszerű használat: csak felkeni és letörli
  • Különleges alkalmakra lett kifejlesztve – amikor a Z-6 által nyújtottnál is exkluzívabb látványra van szükség

A Zaino szintetikus wax-rendszer (Z-2 PRO, Z-3, Z-5) kiegészítéseként használandó

További információk

Packed:

473 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Z-8™ Exkluzív Ápoló Spray” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés