06 20 466 1954 info@zaino.hu

Z-CS™ GYORS WAX

12,900 Ft

Ennél egyszerűbben már nem is lehet, csak vigye fel és hagyja megszáradni!

Cikkszám: Z-CS Kategória:

Leírás

(Clear Seal™)

ENNÉL EGYSZERŰBB MÁR NEM IS LEHET. CSAK VIGYE FEL ÉS HAGYJA MEGSZÁRADNI!

A Zaino Z-CS Clear Seal hosszú évek fejlesztése után végre megérkezett. Az elképzeléstől a megvalósításig a Zaino Z-CS Clear Seal fejlesztői előtt egyetlen cél lebegett – egy olyan fejlett szintetikus polimer-alapú wax, amit csak fel kell kenni… és kész! Így igaz, a Zaino termékek díjnyertes fénye és tartós védelme EGYETLEN lépésben. Kenje fel és készen is van. Nincs áttörlés. Nincs fényesítés. Csak felkeni és hagyja megszáradni. Egyszerűbb már nem is lehet.

A Zaino a Z-CS személyében ismét egy úttörő megoldással lépett piacra: egy olyan polimer-alapú szintetikus wax, amelynél a felkenést követően semmilyen utómunkára nincs szükség. A Z-CS száradás után azonnal tökéletesen tiszta, átlátszó és fényes felületet alkot. A Z-CS használható fényezésen, felniken, üvegfelületeken, műanyagokon – tehát az autó teljes külső felületén elérhető az a védelem, tartósság és látvány, ami a Zaino termékeket híressé tette. A termék az iparág legfejlettebb UV védelmével is rendelkezik, így többé autója egyetlen négyzetcentiméterét sem kell féltenie a napsugárzás káros hatásaitól.

Akár 9 hónapig is garantált a tökéletes védelem és látvány. A Z-CS-t használhatja önmagában vagy más Zaino waxokra fedőrétegként! Sőt, bármely más gyártó termékére kenve záró rétegként jócskán megnöveli annak fényességét és tartósságát! Csak arra kell figyelni, hogy a waxréteg (amire a Z-CS-t rákenjük) száraz legyen.

Nézze el a termékkel kapcsolatos lelkesedésünket. Ritka, hogy ilyen lenyűgözően egyszerűen használható, ám minőség terén teljességgel kompromisszum-mentes terméket sikerül kifejleszteni. Egyszerűen nincs más a Z-CS-hez fogható termék jelenleg a piacon.

Egy átlagos méretű autó teljes kezeléséhez kevesebb, mint 8ml Z-CS-re van szükség.

További információk

Packed:

177 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Z-CS™ GYORS WAX” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés