06 20 466 1954 info@zaino.hu

Z-PC™ FINOMPOLÍROZÓ

6,490 Ft

Mondjon búcsút a karcoknak – itt a Zaino Z-PC!

Cikkszám: Z-PC Kategória:

Leírás

Termék leírása

(Dual Action Paint Cleaner Swirl Remover™)

Mondjon búcsút a karcoknak – itt a Zaino Z-PC!

  • Biztonságosan eltávolítja a kisebb karcokat, pókhálósodást, oxidációt és egyéb felületi hibákat
  • A világ első és egyetlen három-komponensű, önoldó polírozó rendszere
  • 100%-os biztonsággal használható minden fényezett felületen és bármelyik másik Zaino termékkel
  • Víz-alapú formulájának köszönhetően nem maszatol, hagy foltot és könnyen eltávolítható. Kitöltőanyagokat és olajakat nem tartalmaz.
  • Ellenőrzött minőségű termék

MEGJEGYZÉS: A Zaino Z-PC Fusion Finompolírozó CSISZOLÓANYAGOKAT tartalmaz, csak akkor használja, amikor tényleg szükség van rá. Rendszeres használatra nem javasolt!

Éveken keresztül, a fényezés apró hibái (pókhálósodás, mosókarcok, hologramok, stb.) megkeserítették a tökéletességre vágyó autórajongók életét. Sem a hétköznapi használatú autók, sem a bemutató-autók, sem a különleges sportautók nem voltak biztonságban ezektől az illúzióromboló problémáktól.

Többé nem kell aggódni emiatt – a Zaino, a világ egyik vezető autóápolási specialistája kifejlesztette a tökéletes megoldást a fényezés minden betegségére: A Zaino Z-PC Finompolírozót.

A Zaino fejlett három komponensű, önoldó polírozórendszerének köszönhetően a karcok,  mosókarcok, pókhálosódás könnyedén és biztonságosan eltávolíthatók a fényezésből. A karcok és egyéb felületi hibák az Ön szeme előtt fognak eltűnni autójáról és az eredmény tartós – a Zaino ZPC nem csak kitölti a karcokat, hanem valóban megszűnteti őket. Ami pedig a legnagyszerűbb: egyformán hatékonyan működik kézi és gépi bedolgozás esetén is.

A Z-PC használata után le lesz nyűgözve mennyire hibátlan és tündöklő lett autója fényezése, és imádni fogja a termék praktikusságát. Egyéb fényezés-előkészítő szerekkel ellentétben a Z-PC nem tartalmaz olajokat és kitöltőanyagokat ezért nincs szükség a kezelés után újabb mosásra – rögtön felviheti kedvenc Zaino waxát. Ráadásul a termék különleges hatásmechanizmusának köszönhetően kemény fizikai munka nélkül, könnyedén elvégezhető a polírozás – csak felkeni, bedolgozza és letörli.

A Zaino Z-PC bármilyen fényezésre tökéletes – az egyrétegűtől a gyöngyházfényig, legyen az lakkozott vagy speciálisan felületkezelt – A Z-PC a létező legjobbat hozza ki a fényezésből. A metál-fényezés szikrázni fog, a gyöngyház tündökölni, a piros sikítani, a fekete pedig egyszerűen ámulatba ejt. Akár egzotikus szuper-sportkocsija van, akár kedves városi kisautója, akár praktikus családi autója, biztos lehet benne, hogy egyetlen más termékkel sem fog olyan könnyedén, olyan káprázatos eredményt elérni, mint a Z-PC-vel.

Mondjon búcsút a karcoknak, pókhálósodásnak, mattulásnak és a többi hasonló bosszantó fényezési hibának. A Zaino Z-PC Finompolírozó új életet ad fényezésének – olyan külsőt, amitől a többi autó-rajongó biztosan belesárgul az irígységbe!

A Z-PC palack 236 ml. polírozóanyagot tartalmaz.

További információk

Packed:

236 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Z-PC™ FINOMPOLÍROZÓ” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés