06 20 466 1954 info@zaino.hu

ZFX™ KÖTÉS GYORSÍTÓ ADALÉK

8,990 Ft

Z – Zaino formula
F – Fenomenális, Fantasztikus, Felülmúlhatatlan!
X – eXtrém eredmény!

Cikkszám: ZFX Kategória:

Leírás

TERMÉK LEÍRÁSA

(Flash Cure Accelerator Additive™)

Z – Zaino formula
F – Fenomenális, Fantasztikus, Felülmúlhatatlan!
X – eXtrém eredmény!

Három év fejlesztés után a Zaino ZFX™ végre megérkezett!

A ZFX™ egyedülálló Flash Cure™ formulájával, egy forradalmian új kötés-elősegítő és gyorsító adalék, amelyhez hasonlót eddig nem látott a világ. Miért is olyan nagyszerű a ZFX?

Minden wax terméknek (legyen az természetes vagy szintetikus polimer-alapú) meg kell kötnie ahhoz, hogy hatékony védelmet alkosson. Miután ez a kötés létrejött, ennek erőssége – valamint az általa nyújtott védelem – folyamatosan gyengül. A lebomlás üteme függ a kémiai összetevőktől, időjárástól, mosás gyakoriságától, mosási módszertől, az autó használati módjától és még számtalan egyéb körülménytől.
Azoknál a speciális (és ritka) termékeknél, amelyek alkalmasak több-rétegű használatra az egyes rétegeknek maximálisan meg kell kötnie az újabb réteg felvitele előtt. Terméktől függően ez az idő néhány órától néhány napig terjedhet.
A hosszabb védelem érdekében a legtöbb szintetikus wax meglehetősen kemény felületet alkot. Ha nem tökéletes a kémiai összetétel vagy a felvitel módja, ezek a felületek megrepedezhetnek, besárgulhatnak vagy torzíthatnak egy idő után.

A ZFX™ egy kötés-elősegítő és gyorsító adalék a Zaino wax termékekhez. Csaknem azonnali kötést eredményez, kiküszöböli a torzítást, rugalmasabbá teszi a waxréteget és jelentős mértékben javítja a waxrétegek és a fényezés közötti kötés erősségét. Egyszerűen megfogalmazva: a ZFX™ óriási mértékben javítja a kezelt felület megjelenését és megsokszorozza a tartósságát.

A ZFX™ 30 év – bemutatóautókon szerzett – tapasztalat eredménye. A profi fényezők is adalékokat használnak, hogy a festék jobban és gyorsabban megkössön, rugalmasabb, keményebb, hibátlanabb felületet képezzen és tisztább fénnyel csillogjon. A ZFX™ is ugyanezt a célt szolgálja – az eredmény: megdöbbentően tökéletes ’bemutatóautó’ külső kevesebb erőfeszítéssel, sokkal rövidebb idő alatt és sokkal tovább tartó szépséggel.

A ZFX™ bármelyik Zaino wax-al használható: Z-2 Pro™, Z-3™ és Z-5™, használatával az újabb rétegek felvitele előtti várakozás teljesen(!) kiküszöbölhető!

Amikor azt mondjuk „kötés-gyorsító”, teljesen komolyan gondoljuk! Bármelyik Zaino wax-hoz ZFX™-et adni olyan, mint begyújtani egy vadászrepülőn az utánégetőt. Nincs más termék a piacon, ami akár csak a közelébe érne. Tökéletesebb fény, sokkal rövidebb idő alatt – garantált!

A ZFX™ csomagban található ZFX™ palack kémiai és használhatósági okok miatt félig van töltve. Ez az adag 80-100 csepp, ami 500-600 ml (azaz több, mit 2 palack) waxhoz elegendő!

A ZFX™ csomag 4db üres 60ml-es keverőedényt és egy félig teli, 4 ml-es palackot tartalmaz.

További információk

Packed:

A ZFX™ csomag 4db üres 60ml-es keverőedényt és egy félig teli, 4 ml-es palackot tartalmaz.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„ZFX™ KÖTÉS GYORSÍTÓ ADALÉK” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT FELETT! Elrejtés